Kāpēc izvēlēties dabiskus produktus kāju un pēdu kopšanai?

Kāpēc izvēlēties dabiskus produktus kāju un pēdu kopšanai?

0 komentāri

Kāju un pēdu kopšanai ļoti bieži netiek pievērsta liela uzmanība, taču arī to stāvoklis un rūpes ir nozīmīgs faktors, lai ikdienā mēs justos komfortabli un nesaskartos ar problēmām. Laika gaitā produktu klāsts ķermeņa kopšanai kļūst arvien plašāks. Uzzini, kāpēc, rūpējoties par kāju un pēdu veselību, ir ieteicams izvēlēties tieši dabiskus produktus!

Tieši kāju un pēdu āda ir visvairāk pakļauta baktēriju un sēnīšu infekcijām, jo lielāko dienas daļu pēdas atrodas zeķēs, apavos un ir pakļautas putekļu un netīrumu iedarbībai. Āda starp pirkstiem ir lieliska vieta, kur vairoties baktēriju un sēnīšu infekcijām, ja tā netiek pareizi mazgāta un attīrīta. Tāpēc ir ļoti svarīgi vismaz vienu reizi dienā kājas nomazgāt ar ziepēm vai citiem attīrošiem līdzekļiem, lai pārliecinātos, ka tiek notīrīti dziļākie netīrumi un sviedri.

Ņem vērā ieteikumus, kam noteikti jāpievērš uzmanība, rūpējoties par savu kāju un pēdu veselību:

  • Regulāri pārbaudi kāju veselību, vai nav radušās čūlas, sasprēgājusi āda utml., lai laicīgi novērstu problēmas;
  • Nomazgā pēdas siltā ūdenī, bet izvairies no pārāk ilgstošas mērcēšanas, jo tas padarīs ādu sausāku;
  • Mitrini pēdas, taču izvairies no produktu nonākšanas starp kāju pirkstiem, šīm vietām jābūt sausām, lai neuzkrātos baktērijas un neveidotos infekcijas;
  • Izvairies no cieši piegulošu apavu valkāšanas;
  • Esi uzmanīgs griežot kāju nagus, nejauši savainojumi var veicināt infekciju risku!

Ilgstoši pakļaujot kāju ādu dažādu spēcīgu vielu ietekmei, var panākt pretēju, nevēlamu efektu. It sevišķi, ja runa ir par pēdām, kur āda ir krietni maigāka. To kopšanai ieteicams izmantot dabiskus un saudzīgus produktus. Naturetty pēdu kopšanai piedāvā Pēdu krēmu ar medu un ceļmallapu ekstraktu, kas sastāv no ceļmallapu un propolisa ekstrakta, kopā ar medu mitrina un atjauno ādu, palīdz uzlabot sausas un sasprēgājušas ādas stāvokli.

Viena no problēmām, ar ko mēdz saskarties liela daļa cilvēku, ir saplaisājusi pēdu āda. Ir dažādi veidi, kā ar to cīnīties, piemēram, uzsmērē vazelīnu uz pēdām pirms došanās gulēt, no rītā to nomazgā. Vazelīns mīkstinās ādu un padarīs to gludāku. Šādos gadījumos var palīdzēt arī tādi dabiski produkti kā – rožūdens, medus, glicerīns un ābolu etiķis. Šos produktus var pievienot ūdenim, lai mērcētu pēdas, kas padarīs ādas stāvokli labāku.

Kāju un pēdu veselīgākam izskatam nepieciešams arī pīlings. Pārbaudi, vai uz pēdām nav raupjas, sacietējušas ādas vietas, ko dēvē par tulznām. Tulznas ir sabiezējusi, atmirusi āda, no kuras ir jāatbrīvojas un ko var izdarīt, veicot pīlingu. Lai gan pīlinga veikšana nav obligāti jāveic katru dienu, un tas arī nav nepieciešams, to ir ieteicams veikt aptuveni reizi mēnesī. Ja Tava pēdu āda ir raupja, mēs iesakām izmantot Roku & Ķermeņa Krēmu, ko atradīsi Naturetty piedāvājumā, kura krēmveida konsistence ne tikai intensīvi baro ādu un ievērojami samazina tās raupjumu, bet arī atjauno ādas veselīgo izskatu, piešķirot tai maigu un patīkamu smaržu.

Pastāv viedoklis, ka kāju un pēdu ādai nav nepieciešama īpaša aprūpe, taču tā nav. Tāpat kā jebkurai citai ķermeņa daļai, arī kājām un pēdām ir nepieciešama mitrināšana un tās trūkums var izraisīt dažādas problēmas. Šim nolūkam var izmantot dažādus dabīgos losjonus, jo tie ilgstošāk nodrošina mitrināšanu. Naturetty klāstā atrodams Ķermeņa losjons ar propolisa un sarkanā āboliņa ekstraktu, kas satur propolisa un sarkanā āboliņa ekstraktus, kam piemīt atjaunojošas un mitrinošas īpašības. Tas satur dažādas eļļas, kas baros un mitrinās ādu, padarot to zīdaini maigu.

Kāju un pēdu kopšanai ir ieteicams izvēlēties dabiskus produktus, jo tie ievērojami samazina dažādu alerģiju un citu negatīvu reakciju risku. Šo ķermeņa daļu kopšana ir tikpat svarīga kā rūpes par savu sejas ādu. Katru dienu kājas un pēdas tiek pakļautas noslodzei, tāpēc ir īpaši svarīgi pievērst uzmanību to labsajūtai un ādas stāvoklim. Palutini ne tikai kājas un pēdas, bet arī visu ķermeni ar Naturetty platformā atrodamajiem 100% dabiskajiem produktiem!



Vēl citi raksti

Komentāri (0)

Pagaidām nav komentāru. Esi pirmais, kurš to uzraksta!

Rakstīt komentāru