Ādas kopšana vēsajā ziemas laikā

Ādas kopšana vēsajā ziemas laikā

0 komentāri

Nav noslēpums, ka, lai āda vēsā laikā izskatītos nevainojami, tā ir jākopj un jālieto katrai ādai nepieciešamie kosmētiskie līdzekļi, izvērtējot ādas tipu. Lai āda izskatītos labi katru dienu, ir vēlams veikt sejas tīrīšanu 2 reizes dienā – jāattīra sejas, kakla un dekoltē zona no kosmētikas, no puteklīšiem, no sviedriem un citām vielām. Ļoti svarīgs ir arī veselīgs dzīves veids, ūdens dzeršana, gaisa mitrums un svaigs gaiss. Par ādu nepieciešams rūpēties ne tikai no ārienes, bet arī no iekšienes. Un jāatceras, ka ir svarīgi parūpēties ne tikai par seju, bet arī citām ķermeņa zonām. Ieskaties Naturetty sagatavotajos ieteikumos, lai Tava āda ziemas laikā izskatītos teicami, turklāt, izmantojot 100% dabīgas metodes un dabiskus kosmētiskos līdzekļus. 

Kas jāzina ziemas laikā par ādas stāvokli?

Pēc pavadītas aukstas dienas ārā, var rasties vēlme ieiet karstā dušā vai sasildīt rokas zem karsta ūdens, taču tā ir liela kļūda. Karstais ūdens uz vēsu, apsalušu ādu reaģē pavisam pretēji. Karstais ūdens tvaiks ādu var izžāvēt. Roku mazgāšana karstā ūdenī var izraisīt ekzēmas uzliesmojumu – ādas sausumu. Ādas kopšanas līdzekļi ir jāpielāgo attiecīgi katrai sezonai. Tas, kas der vasarā – nederēs ziemā, tāpēc arī šim aspektam ir jāpievērš liela uzmanība. Par saplaisājušu lūpu ādu aukstā laikā vislabāk spēs parūpēties, piemēram – vazelīns vai 100% dabiskais Apimi lūpu balzams ar bišu vasku.

Sejas kopšana

Vēsā laikā ir ieteicams lietot pēc iespējas barojošākus krēmus, lai arī to uzsūkšanās laiks būs lēnāks, tomēr tā iedarbība būs ievērojami labāka. Zīmola Oga7 Nakts sejas krēms būs ideāli piemērots ziemas vēsajam laikam, kad ādu ir nepieciešams vairāk pabarot. Krēms ir intensīvi un dziļi barojošs normālai un jauktai sejas ādai. Šis krēms nakts laikā veic reģenerācijas procesus, nodrošinot spirgtu ādas izskatu no rīta. Šī pilnībā dabiskā nakts sejas krēma bioloģiski aktīvo vielu enzīmi palīdz aizkavēt arī ādas novecošanos un saglabā sejas dabisko izskatu.

Roku kopšana

Ļoti daudz cilvēku aukstajā ziemas laikā cīnās ar sausu roku ādu, kas bieži mēdz novest pat līdz ādas plaisām ar pušumiem, tāpēc aukstajā laikā ir pastiprināti jāmitrina un jābaro arī roku āda. Ekoloģiskais un dabiskais aizsargājošs balzams rokām no Silmachy Remedies būs piemērots gan sievietēm, gan vīriešiem ar sausu roku ādu. Balzams rokām aizsargā un mīkstina ādu. Tas ir bagāts ar Latvijas bišu vasku, kakao, šī sviestu un augu eļļām, kas satur dažādas grupas vitamīnus. Balzams nesatur ūdeni, tāpēc to var droši uzklāt arī pirms došanās ārā arī aukstā laikā. 

Ieteikumi ādas kopšanai:

  • Pirms izmanto krēmu – veic ādas tīrīšanu. Tīra āda efektīvāk uzsūc krēmus, vielas aktīvāk veic savu uzdevumu;
  • Kakla zona ir jātīra virzienā uz augšu – no dekoltē zonas līdz zodam;
  • Seja jātīra vieglām kustībām, nestaipot ādu;
  • Neizmanto ziepes, lai tīrītu seju. Sejas attīrīšana nav ieteicama ar parastajām ziepēm, jo tas var mainīt ādas pH līmeni;
  • Izmanto SPF aizsargrēmu. SPF aizsargkrēma lietošana saules staros aizkavēs ādas novecošanos.

Arī vēss un silts ūdens spēj noņemt baktērijas no ķermeņa, tāpēc vēlams karstā ūdenī nemazgāties. Sausas ādas īpašniekiem ir ieteicams izmantot kosmētiskos līdzekļus bez krāsvielām, smaržvielām, kā arī ir jāizmanto līdzekļi, kas paredzēi jutīgai ādai, lai neizraisītu papildu kairinājumu, tāpēc Naturetty platformā atrodamie 100% dabiskie skaistumkopšanas līdzekļi būs ideāli tam piemēroti. Ziema prasa papildu rūpes par ādas kopšanu, taču, rūpējoties par to, āda atkal var izskatīties lieliski! 



Vēl citi raksti

Komentāri (0)

Pagaidām nav komentāru. Esi pirmais, kurš to uzraksta!

Rakstīt komentāru